hu

B614 - Automata sorompó

Újonnan tervezett sorompó, amely a lakossági és a kereskedelmi felhasználástól kezdve a legkülönfélébb igények kielégítését célozza.

Főbb jellemzői: 

  • Modern design
  • Célzott és intuitív elektronika
  • Robusztus, megbízható, nagy teljesítmény
  • Maximális összenyomódás elleni védelem
  • Tartozékok teljes választéka

A termék részletei

Célzott és intuitív elektronika

A felső részbe integrált elektronikus berendezések, amelyeket egy színes műanyag borítás véd fokozza a LED-ek láthatóságát. Intuitív programozás a gombok és a kijelző segítségével. Működési logikák és konfigurálható paraméterek széles választéka. Integrált OMNIDEC univerzális rádiós dekódoló rendszer. Rendszervédelem és BUS 2Easy tartozékok egyszerű csatlakoztatása mindössze két nem polarizált vezetékkel.

Robusztus, megbízható, nagy teljesítményű

A kiváló minőségű alkatrészek és anyagok kizárólagos használata teszi a B614-et robusztus és megbízható kezelőgéppé. A két redukciós fokozattal ellátott négyszögletes karrendszer még simábbá teszi a sorompó mozgását.

Maximális összenyomódás elleni védelem

A beépített kódolóval ellátott 24 V-os motor magas fokú mozgásvezérlést biztosít, és lehetővé teszi az akadályra fordított biztonsági előírások betartását.

Teljes körű tartozékok

A termék személyre szabásához számos tartozék áll rendelkezésre: fénysugárvilágítás és jelzőlámpa-készlet, sövénykészlet, csuklókészlet, végláb és fénysugár-tartóvilla. A gumiból készült ütésgátló profillal ellátott sorompók négyszögletes és lekerekített változatban is kaphatók. Az opcionális fényvisszaverő matricák és a (kerek vagy téglalap alakú) sorompó teljes hosszában elhelyezett LED-világítás még rossz látási viszonyok között is megkönnyíti a láthatóságot.

 

Loading...