record automatische Türsysteme hu

Aktualitások

A mai kor építészetében, amikor fontos szerepe van a gipszkarton burkolatoknak az épületek belső terének kialakításakor, a tolóajtók beépítése ebbe a falszerkezetbe egy újra és újra felmerülő téma.

 

Heti rendszerességgel érdeklődnek, rendelnek a recordnál pincérajtókat. Még sincs közöttük kettő egyforma, hiszen a környezet mindenhol más. Sokkal összetettebb téma ez, mint például egy bejárati ajtó, hiszen több feltételnek kell egyszerre teljesülnie.

 

Ruhagyűjtési akciót szerveztünk a Rotary Club Dunaharasztival közösen, hogy a Dunaharaszti Gyermekjóléti Szolgálat által a rászoruló családok iskolakezdését segitsük.

 

A XIV. Coop Rally Kelet-Magyarország hat meghatározó gyártó- és forgalmazóközpontjához, valamint két Coop-tagvállalathoz látogatott el szeptember elején.

A record csapata is a 117 induló autó között volt. A szokásos párosunk Balka Zoltán és Bíró Ádám vágott neki a versenynek. 

 

A svájci record konszern a világ egyik legnagyobb automata ajtó gyártójaként jelen van szinte minden piacon Európától, Amerikán keresztül Ázsiáig.

 

2012-ben azzal keresett meg bennünket egy Kecskemét környéki vállalkozó, hogy felújítja a helyi gokart pályát és szeretne az ott lévő épületre 3-4 darabot vásárolni automata ajtóinkból.

 

Ha automata ajtórendszerek, akkor record!

A világ egyik legnagyobb automata ajtó specialistája - a svájci record konszern - az automata ajtók szinte teljes skáláját felöleli. Portfóliójában megtalálhatók a hagyományos, teleszkópos, harmonika, szögben záródó, íves, forgó mozgású ajtók, s kivitelüket tekintve ezek hőszigetelők, nem hőszigetelők, keret nélküliek, osztott, vagy tele paneles verziók egyaránt lehetnek. Emellett természetesen a teljesen olajmentesen működő akár egy kézi ajtóra utólag is felszerelhető hagyományos ajtókat nyitó  automatikák is megtalálhatók a repertoárban, de a függőleges mozgású gyorskapuk, vagy föld alá rejtett - igen esztétikus, láthatatlan - hajtások sem hiányozhatnak a termékpalettánkról.

 

 

Az ajtóinkra általánosan jellemző a rendkívül hosszú élettartam, alacsony fenntartási költség, rendkívül csendes működés. Ez hosszú távú eleganciát biztosít bármilyen üzlet számára, s az ehhez társuló szolgáltatási színvonal és ár/értékarány sok esetben éles kontrasztot mutat versenytársainkkal szemben. Termékeink minőségét a svájci eredet, amíg a beépítés - karbantartás - javítás minőségét a 2000. óta töretlenül fejlődő record Kft. munkatársai biztosítják. Nagyon örülünk annak, hogy partnereink általános emberi hozzáállásunkat, s a problémák kezelését tartják - termékminőségünk után - legfontosabb erényünknek.

Kiemelt termékeink

automatic sliding door record

Kétségtelen, hogy az automata tolóajtók adják sikerünk alapját. Vevőink legtöbbje e típust keresi, mivel igen sokoldalú. Az alakíthatóság az üvegválasztékkal kezdődik, az ajtóprofilok és keretek felületkezelésének sokszínűségével folytatódik, mely az elegancia fókuszba állításának érdekében a keret nélküli ajtókig folytatódhat. E sokszínűség már az ajtó kiválasztásakor is igényli az Ön kreativitását!

Minden ajtónk rendelkezik menekülési útvonalra elhelyezéshez hatósági engedéllyel, de e területen is vannak speciális lehetőségek. A redundáns modell (RED) például két motort tartalmaz, két körös független vezérlés és egy spec. akkumulátor biztosítja a biztonsági működést áramszünet idején, míg a mechanikus energiatárolós verzió (CO48) a francia piacon kedvelt pániknyitó

A record DFA 127 IN lehetővé teszi az ajtók tápellátás nélküli biztonságos és megbízható nyitását is. A motorral végzett zárási ciklus során a nyitáshoz szükséges energiát egy rugó mechanikusan eltárolja. Ha füst töltené meg az épületet, a független hő- és füstelvezető (RWA) rendszer átveszi az irányítást, és az IN típus megbízhatóan kinyílik még áramkimaradás esetén is. Az ajtó így megfelelővé válik arra, hogy friss levegőt engedjen az épületbe, illetve szabad utat adjon a füstnek és a hőnek.

automatic sliding door record

A record THERMCORD egy automata lineáris ajtórendszer, mely termikusan elválasztott keretprofilja révén hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Egy arra tervezett szigetelő üveggel összekapcsolva az ift Rosenheim 1,4 W / m2 K értéket elérhető hőátadási tényezőt (UD) állapított meg a szokványos piaci ajtómérethez viszonyítva. A THERMCORD bel- vagy kültéri ajtóként olyan helyeken használható, ahol – akár csak átmenetileg is – nagy a hőmérséklet-különbség.

A kör alakú és íves tolóajtók minden homlokzatnak stílusos jelleget kölcsönöznek. A forgóajtóhoz hasonló páratlan eleganciát biztosítanak, azzal ellentétben azonban kevésbé összetettek és rugalmasabban alakítható megoldások.

A record R 61 SU egy padlóba süllyesztett sínrendszerrel és elektromos hajtással kialakított íves tolóajtó. A hajlítási ív sugarára vonatkozóan nincsenek korlátozások, így gyakorlatilag bármilyen elképzelés megvalósítható ezzel a megoldással, hiszen tetszőleges sugárban rendelhetők, s befelé vagy kifelé is ívelhetők.

Általános információk

Központi számunk: 

+36 30 444 888 7

Központi e-mail címünk:

info@record.hu

Loading...