hu

my.record

Ez az oldal segítségére lesz abban, hogy a legegyszerűbb módon tudjon minden szükséges dokumentációt egyetlen gombnyomással elmenteni a saját számítógépére.

A „Dokumentumok” menüpont alatt egy igen sokoldalú szűrő áll Partnereink rendelkezésére ahhoz, hogy bármikor, bárhonnan, a leghatékonyabb módon tudjanak hozzáférni a szükséges brosúrákhoz, rajzokhoz, technikai információkhoz.
A kiválasztott dokumentumokat csoportokba, úgynevezett „Kívánságlistába” lehet rendezni, így az egyes dokumentumok tematikus rendezésére is adott a lehetőség. A csoportok mentésre kerülnek, így a későbbiekben - a bejelentkezést követően - bármikor, bárhonnan, egyetlen gombnyomással elérhetővé válnak, vagy akár törölhetőek.

Használati útmutató:

A bejelentkezést követően, amennyiben a „Dokumentumok” menüpont alatt kiválasztotta a szükséges fájlt (akár egyszerre többet is), az alatta található menüsorban kattintson a „megjegyzés” gombra. Első alkalommal egy felugró ablakban meg kell adni a „Kívánságlista” nevét, később ez alatt találja majd meg az adott dokumentumot. A továbbiakban már lehetőség van a már meglévő „Kívánságlisták” közül választani, vagy újat létrehozni.

A kiválasztott dokumentumok mennyisége megjelenik a „my.record” menüpont alatt, mely visszajelzést ad a fájlok sikeres megjegyzéséről.

A dokumentumok mentése:

A kiválasztott dokumentumok egyenkénti mentését a "megnyitás" gomb segítségével, a dokumentumokból generát összefűzött anyagot pedig a kívánságlista legutolsó elemeként megjelenő ablak alján látható „Mentés PDF-ként” gombra kattintva teheti meg.

Loading...