hu

record - Hírek

Átlagárak vs. egyediség! 1
2022. 08. 12. Átlagárak vs. egyediség! Hogyan függ össze a kettő, magában hordozva a szakmai disszonanciát?

Számtalan weboldal - de már a legújabb trendek szerint több webshop is - követi azt a fajta látásmódot, amit mi is képviselünk termékeink árával kapcsolatban! Nem tüntetünk fel átlagárakat, mert az egyediség jellemzi termékeinket úgy a kialakításban, mint a tervezésnél! Azonnali online vásárlási lehetőség sincs, és semmilyen “aktív gombot” nem talál felületeinken!

2022. 07. 28. Reklámfelületek automata nyílászárókon
2022. 07. 28. Reklámfelületek automata nyílászárókon

Az ajtók kapcsán kétségkívül az a legfontosabb, hogy megfelelően nyíljanak és záródjanak. Ha akad, szorul egy ajtó, vagy éppen állandóan kinyílik, az sok bosszúságot okozhat. Ezenfelül biztonsági problémák is felmerülhetnek, adott esetben még a pénztárcánk is bánhatja, ha a hő a réseken kiszökik vagy éppen beszökik. Manapság azonban nem kell beérni annyival, hogy egy nyílászáró jól működik, passzentosan csukódik és nincs vele semmi gond. Ha minőségi ajtót választunk, akkor ezek alapdolgok. Reklámfelületek is lehetnek az ajtókon! Ezeket fogjuk körüljárni a következőkben.

2022. 06. 24. Miért állunk a Vállvetve Apával kezdeményezés mellé?
2022. 06. 24. Miért állunk a Vállvetve Apával kezdeményezés mellé?

A Férfiak Klubjának köszönhetően látott napvilágot a Vállvetve Apával ötlete 2018-ban. Ők ugyanis fontos küldetésüknek tekintik, hogy az Apák napját jelentős ünneppé fejlesszék. Szeretnék hangsúlyozni, hogy az édesapákat meg kell becsülni és ösztönözni is szeretnék a fiatal férfiakat a gyermekvállalásra, az apaság szeretetére és megbecsülésére. A kezdeményezés keretében minden Apák napját - azaz minden június 3. vasárnapját - követő hétfő az a nap, amikor az apukák bevihetik a gyerekeiket a munkahelyükre.

Vállvetve Apával Nap 2022 1
2022. 06. 24. Vállvetve Apával Nap 2022

Amikor meghirdettük a FAAC Hungary-nál, hogy megrendezzük idén mi is a Vállvetve Apával Napot, kevés érdeklődő volt, ők azonban annál lelkesebben jelentkeztek. Sajnos vannak olyan területek a munkánk során, amiknél nem biztonságos és nem is lehet bevinni külsős személyt, gyereket pedig pláne nem. Így az építkezéseket elkerültük és a gyerekek a szereléssel, javítással és gyártással ismerkedtek meg. Nagyon izgatottan készültek az apukák és a gyerekek is a nagy napra.

Business Superbrands 2022 2.
2022. 05. 30. Business Superbrands 2022 – Idén harmadszor is díjazottak lettünk

Idén tizenötödik alkalommal ült össze a független szakemberekből álló bizottság, amely a FAAC Hungary-t érdemesnek találta a Business Superbrands 2022 védjegy viselésére. Ráadásul ezzel egymás után háromszor is megítélték ezt a díjat cégünknek.

Amikor valami extrára van szükség – Speciálisabb nyitási lehetőségek automata ajtóknál 1
2022. 05. 23. Amikor valami extrára van szükség – Speciálisabb nyitási lehetőségek automata ajtóknál

Vannak olyan helyzetek, - akár az épület adottságaiból kiindulva, akár az épületben zajló tevékenység kapcsán - amikor nem megfelelő, vagy kiegészítésre szorul az alap nyitásaktiválásként bemutatott termékcsoport.

Ilyenkor is több lehetőség közül választhatnak az érdeklődők, azonban érdemes figyelembe venni, hogy szinte minden terméknek van hátránya is. Ezekben a speciálisabb esetekben a radar kerül kiváltásra, az infravörös érzékelő megkerülhetetlen a rácsukás elleni védelem miatt.

Nyitási lehetőségek automata ajtóknál – előnyök és hátrányok 2
2022. 05. 02. Nyitási lehetőségek automata ajtóknál – előnyök és hátrányok

Amikor automata nyílászáróra gondolunk elsőként a nyitás jut eszünkbe, hiszem az automatizálás lényege, hogy magától nyílik és csukódik az ajtó. De pontosan mi is van emögött? Milyen lehetőségek állnak rendelkezésre, és hogyan érdemes kiválasztani a megfelelő termékeket automata ajtónkhoz?

A hagyományos nyitási lehetőségek körében 3 terméket mutatunk be, melyek a legtöbb esetben megfelelő megoldásként szolgálnak.

Ajtózár használatából adódó hibák automata ajtóknál 3
2022. 04. 19. Ajtózár használatából adódó hibák automata ajtóknál

Ha már az automata ajtók zárási lehetőségeiről beszéltünk, nagyon fontos megemlítenünk az azok következtében felmerülő hibákat is.

További lehetőségek automata ajtók zárására 1
2022. 04. 14. További lehetőségek automata ajtók zárására

Bemutattuk már az automata tolóajtók esetében használatos zárási lehetőségeket. Azonban mi a helyzet a nyílóajtókkal? Ezek a termékek legalább olyan népszerűségnek örvendenek, mint tolóajtó társaik. Zárás szempontjából mégsem említettük őket. Ennek olyan egyszerű oka van, hogy egy külön alkalmat szántunk nekik, mert nem a tolóajtóknál használatos zárfajtákkal tudnak jó páros alkotni. Zárak szempontjából itt nem olyan széles a skála, de ez nem jelenti azt, hogy automata nyílóajtónk zárás nélkül marad.

Zárak automata toló- és harmonikaajtókhoz 1
2022. 04. 08. Zárak automata toló- és harmonikaajtókhoz

Az automata tolóajtók a leggyakrabban vásárolt automata nyílászárók, ha bejáratról van szó. Azonban remek alternatíva az automata harmonika ajtó is, azokon a helyeken, ahova a tolóajtó műszakilag nem javasolt. A bejárat tervezésénél az egyik legfontosabb szempont a zárás. Egy plázában lévő üzlethelység vagy egy irodaházon belüli iroda esetében kevésbé kerül előtérbe a kérdés, hiszen egy lehúzható redőnyráccsal könnyedén és elegánsan orvosolható a probléma. Ám ennek ellenére is érdemes tájékozódni a zárakról, egy épület bejárataként használt automata ajtó esetében pedig egyenesen elkerülhetetlen. Ennek segítésére szolgál ezen írásunk is, ahol röviden és érthetően mindenfajta zárási lehetőséget bemutatunk. Természetesen bővebb információ vagy felmerülő kérdések esetén is állunk rendelkezésre.

Boldog Karácsonyt 2
2021. 12. 20. Kellemes Ünnepeket kíván a FAAC Hungary csapata! Találkozzunk 2022-ben is!

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy cégünk 

2021.12.22. - 2022.01.02. között ZÁRVA tart

 

Karácsonyi üdvözletünk itt látható!

Győztünk 2021
2021. 11. 29. Legjobb Ügyfélélmény Díj 2021

🏆 A 2021-es Bizalom Gálán ismét díjazottak lettünk 🏆

Ezúton is köszönjük a BIX - Business Integrity Index-nek, és MINDEN KEDVES ÜGYFELÜNKNEK, aki értékelést írt rólunk.

Azért is különleges számunkra ez az idei győzelem, mert idén 3. alkalommal kaptuk meg ezt a nemes díjat.

Legjobb Ügyfélélmény Díj, ismét jövünk 4
2021. 10. 08. Legjobb Ügyfélélmény Díj, ismét jövünk

Évek óta azon dolgozunk, hogy a legjobbat nyújtsuk Ügyfeleinknek a szolgáltatásainkkal/termékeinkkel. Épp ezért indulunk idén is a Legjobb Ügyfélélmény Díjért, ami visszaigazolást adhat a munkánkról. 

A díj sorsa az Ügyfelek kezében van, az ő értékeléseik döntik el, hogy mely cégek érdemlik meg a Legjobb Ügyfélélmény Díjat. 

Business Superbrands 2021
2021. 07. 05. Business Superbrands 2021

Idén tizennegyedik alkalommal ült össze a jelenleg 20 tagú, független szakemberekből álló bizottság, amely a FAAC Hungary-t érdemesnek találta a Business Superbrands 2021 védjegy viselésére.

Legjobb Ügyfélélmény Díj 2020 1
2021. 06. 28. Legjobb Ügyfélélmény Díj 2020

A 2020-as év A FAAC Hungary számára elég sok újdonságot tartogatott. De csapatunk továbbra is töretlen lelkesedéssel dolgozik Ügyfeleinkért.

Boldog Karácsonyt kívánunk 1
2020. 12. 16. Kellemes Ünnepeket kíván a record - FAAC Hungary csapata! Találkozzunk 2021-ben is!

 

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy cégünk 

2020.12.23. - 2021.01.04. között ZÁRVA tart

 

Idén is indulunk a Legjobb Ügyfélélmény Díjért! 1
2020. 12. 08. Idén is indulunk a Legjobb Ügyfélélmény Díjért!

 

 Évek óta azon dolgozunk, hogy a legjobbat nyújtsuk Ügyfeleinknek a szolgáltatásainkkal/termékeinkkel. Épp ezért indulunk a Legjobb Ügyfélélmény Díjért, ami visszaigazolást adhat a munkánkról. 

A díj sorsa az Ügyfelek kezében van, az ő értékeléseik döntik el, hogy idén mely cégek érdemlik meg a Legjobb Ügyfélélmény Díjat. 

A record Ajtó-automatizálási Kft., mint a FAAC csoport tagja 1
2020. 10. 21. A record Ajtó-automatizálási Kft., mint a FAAC csoport tagja

Büszkén jelenthetjük be, hogy a svájci alapítású record magyarországi leányvállalata, több más országi leányvállalatával egyetemben a FAAC csoport részévé vált. A szintén nagy múlttal rendelkező FAAC csoportba jelenleg 24 ország 32 vállalata, és 15 ország 18 gyára tartozik.

Miért fontos az automata ajtók rendszeres karbantartása? 1
2020. 07. 08. Miért fontos az automata ajtók rendszeres karbantartása?

Az automata ajtók hosszú távú megbízható működése és alacsony zajszintje érdekében elengedhetetlen a rendszeres karbantartás.

Ügyfeleink többféle karbantartási szerződés közül választhatnak. Az évenkénti karbantartási alkalmak számát (1, 2, 4) célszerű a használati körülményektől és intenzitástól függően kiválasztani. Nagyobb berendezésszám esetén átalánydíjas szerződés is elérhető. A nem tervszerű, eseti karbantartás szerződés kötése nélkül is elérhető.

Automata tolóajtó forgalomszámláló funkcióval 1
2020. 06. 26. Termékújdonság - Automata tolóajtó forgalomszámláló funkcióval

A jelen helyzet sokakat foglalkoztat, rengeteg helyen – gondoljunk csak az egészségügyre, az oktatásra, az áruházláncokra, az irodákra vagy a közlekedésre – korlátozó funkciókat szükséges bevezetni. Ezekkel biztosítva az egészséges emberek védelmét és a vírus terjedésének visszaszorítását, újabb fellángolásának megelőzését. Az egészségügyi intézményekbe nyilatkozat tétel és az adatok megadása mellett különböző maszkok, kesztyűk, lábzsákok viselésén túl hőmérsékletünk ellenőrzésével, és kezünk fertőtlenítésével léphetünk csak be. Az oktatás online felületekre tevődött át, ahogyan az irodai munkák egy része is. Azonban vannak területek, ahol nem elegendő az online jelenlét. Ezekre az esetekre megoldást jelenthet, ha tartjuk a távolságot, és egy alkalmazottat vagy biztonsági őrt odaállítunk, hogy fokozatosan engedje be a várakozókat, ezzel biztosítva, hogy ne legyenek bent az előírtnál többen. Ez azonban nemcsak, hogy unalmas feladat, de ki kell termelni a felvigyázó bérét is, ami igencsak megemelheti a költségvetést.

Amikor az ajtó több mint egy bejárat 1
2020. 06. 17. Amikor az ajtó több mint egy bejárat

Egy épület homlokzatának kialakításakor fontos kérdés a bejárat stílusa, hiszen ez a látvány tárul elsőként az emberek szeme elé még a belépés előtt. Természetesen a mai modern és elegáns automata tolóajtók szinte minden helyzetre szabhatóak, felhasználásuk igen sokrétű, a keret nélküli változatok akár a műemléképületekhez is remekül illhetnek. Azonban ha valóban impozáns és megismételhetetlen bejáratot szeretnénk, az is megoldható. Rendelkezésre állnak íves vagy szögben záródó tolóajtók, amelyekkel a bejárat igencsak eredeti jelleget ölthet. De ha ennél is többet szeretnénk, egyedi ajtót is terveztethetünk, teljes mértékben a saját igényeinkre, képzeletünkre szabva.

Kétszárnyú bejárati ajtók automata változatban 1
2020. 05. 26. Kétszárnyú bejárati ajtók automata változatban

Az automata ajtók között az egy- és kétszárnyú tolóajtók a legnépszerűbbek, azonban egy épület homlokzatán a kétszárnyú bejárati ajtókat szokták preferálni legtöbb esetben. A kétszárnyú tolóajtók között is több lehetőség kínálkozik, ott van az íves, félköríves, vagy a szögben záródó változat is. Ezek bármelyike megfelelő lehet, a homlokzat jellegétől és a tervező ötleteitől függően.

Tudnivalók a tűzgátló ajtók karbantartásáról 1
2020. 04. 15. Tudnivalók a tűzgátló ajtók karbantartásáról

A tűzgátlás egy kifejezetten fontos szempont az épületek tervezésekor- melyhez előszeretettel választanak tűzgátló automata ajtókat -, azonban a későbbiekben, a használat során is folyamatos odafigyelést igényel a tűzgátló ajtók karbantartása.

A fotókat Lovas Ádám készítette.

Automata tolóajtó beépítése gipszkarton falba 1
2020. 03. 25. Automata tolóajtó beépítése gipszkarton falba

A mai kor építészetében, amikor fontos szerepe van a gipszkarton burkolatoknak az épületek belső terének kialakításakor, a tolóajtók beépítése ebbe a falszerkezetbe egy újra és újra felmerülő téma. Az építkezések nagy részénél előszeretettel építenek válaszfalakat, illetve burkolnak vakolat helyett falakat gipszkartonnal, hogy ezáltal könnyebben és gyorsabban biztosítsanak sík felületeket, továbbá ezzel a remek megoldással, a fal apró egyenetlenségeit is el lehet tüntetni.

A gipszkarton fal tökéletesen alkalmas automata ajtó fogadására is, amennyiben megfelelően elő van készítve, melyet rajzok és személyes egyeztetések keretein belül érdemes megtenni. Mivel a gipszkarton falak nem olyan merevek és stabilak, mint a tégla, vasbeton, beton - az épített falak - ezért plusz merevítésekre és megerősítésre van szüksége az automata tolóajtók beépítése előtt.

Loading...