record automatische Türsysteme hu

record - Hírek

2018. 02. 14. AKCIÓ

A record idei éve – és talán egy kicsit a következő is 😉 – még inkább, mint eddig a szeretet és az együttműködés jegyében telik. Ennek keretében Valentin nap alkalmából AKCIÓT hirdetünk minden már meglévő ügyfelünk részére.

2017. 12. 23. Boldog Karácsonyt kívánnak a record dolgozói! Találkozzunk 2018-ban is!

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy cégünk 

2017.12.22. - 2018.01.02. között ZÁRVA tart

Az ünnepek alatt ügyeleti rendszerben szolgáljuk ki szerződéses partnereink bejelentéseit.

A szerződéssel nem rendelkező ügyfeleknek pedig telefonos segítséget nyújtunk műszaki probléma esetén.

Karácsonyi üdvözletünket Itt találják!

2017. 08. 17. Egészségügy egy kicsit más szemmel

A legtöbb üzlet és cégtulajdonos számára nyilvánvaló, hogy miért is éri meg modernizálni egy épületet, ahol a munka folyik. Nem csak trend követésből lehet javítani a világításon – pl. LED-es lámpákkal, fényvetőkkel -, ugyanis ezek nem csak jobb világítást, de havi költségcsökkenést is okoznak. Nem a „high-tech jegyében” kell hőszivattyús megoldásokat alkalmazni az épület/üzlet működtetéséhez, hanem a szükséges elektromos-, vagy gázszámlák csökkentése- és nem utolsósorban környezetünk védelme érdekében. Az ajtókat sem azért kell automatizálni, mert az „menő”, hanem a könnyebb használhatóság, elegancia, energiahatékonyság, fokozása – és még számos egyéb előny miatt. Az elegáns és modern megjelenés mellett rengeteg olyan előnye van, ami az üzlet értékét növeli a vásárlók szemében. De az egészségügy szemüvegével nézve mik lehetnek azok az értékek, amelyek pl. az automata ajtó használata melletti döntés meghozatalát segítik?

2017. 07. 25. Automata nyílászárók előnyei nem csak marketing szempontból

Az automata ajtók rengeteg előnnyel bírnak az élet szinte minden területén. Legyen szó közintézményekről, kereskedelmi egységekről, szállodákról vagy egészségügyi intézményekről. A legszembetűnőbb az elegáns és modern megjelenés, ami már önmagában is impozáns és transzparens. De hogy a külső mögé lássunk, nézzük a többi, legalább ilyen fontos tulajdonságot is.

2017. 07. 18. Színezd újra – record módra

Aki nem elégszik meg az egyszerű és elegáns üvegajtókkal, hanem valami ennél többet, személyreszabottabbat szeretne annak a legjobb választás a record. Mert itt nem csak üvegajtót és automatikát talál, hanem minden igényt kielégítő megoldásokat és ötleteket is kap az ajtók mellé. Legyen szó bármely termékről, a lehetőségek végtelenek. Amit megálmodik az érdeklődő, azt a record kollégái megvalósítják.

2017. 05. 29. Automata tolóajtó, amely 60 percig ellenáll a tűznek

EI 60

Rendkívüli hírként szeretnénk ezúton jelezni az Ön számára is, hogy a record Ajtó- automatizálási Kft. és a Coolfire Kft. kifejlesztette az EI60 – 60 perces tűzállóságú - automata üvegajtót, record system 20 automatikával, Sapa Thermo 74 alumínium keretű mélyen üvegezett szárnyakkal.

2017. 05. 11. Megújul a record honlap

Honlap nyitóoldal

A régi termékminőség egy átlathatóbb és hasznosabb formában