hu

Újdonságok – 2020. 06. 26. Termékújdonság - Automata tolóajtó forgalomszámláló funkcióval

A jelen helyzet sokakat foglalkoztat, rengeteg helyen – gondoljunk csak az egészségügyre, az oktatásra, az áruházláncokra, az irodákra vagy a közlekedésre – korlátozó funkciókat szükséges bevezetni. Ezekkel biztosítva az egészséges emberek védelmét és a vírus terjedésének visszaszorítását, újabb fellángolásának megelőzését. Az egészségügyi intézményekbe nyilatkozat tétel és az adatok megadása mellett különböző maszkok, kesztyűk, lábzsákok viselésén túl hőmérsékletünk ellenőrzésével, és kezünk fertőtlenítésével léphetünk csak be. Az oktatás online felületekre tevődött át, ahogyan az irodai munkák egy része is. Azonban vannak területek, ahol nem elegendő az online jelenlét. Ezekre az esetekre megoldást jelenthet, ha tartjuk a távolságot, és egy alkalmazottat vagy biztonsági őrt odaállítunk, hogy fokozatosan engedje be a várakozókat, ezzel biztosítva, hogy ne legyenek bent az előírtnál többen. Ez azonban nemcsak, hogy unalmas feladat, de ki kell termelni a felvigyázó bérét is, ami igencsak megemelheti a költségvetést.

Ezért fejlesztette ki a record a tolóajtók forgalomszámláló kiegészítő berendezését. Ez a termék biztonságos, és hatékony megoldást jelent akár irodákba, akár boltokba, de postákra vagy vendéglátóhelyekre is. Az automata nyílászárók szerepe egyre fontosabbá válik, és az érintés nélküli megoldások az élet minden területén előtérbe kerülnek. Egy kényszerhelyzet - mint amilyen a mostani is - magával hozza az ehhez hasonló fejlesztések felértékelődését.

A record mint úttörő és piacvezető cég az automata ajtó gyártás, beépítés és javítás területén pedig egyből a megoldáson kezdett dolgozni. A termék megszületett, a tesztelések pedig már az első időszakban is meghozták azt az eredményt, ami a legköltséghatékonyabban oldja meg a felmerülő problémát. Már néhány napi használat után megtérül a termékbe fektetett összeg.

Svájcban, Dániában, Franciaországban, Hollandiában, Németországban, Ausztriában, Malajziában, Tajvanon, Szaúd-Arábiában és Dél-Koreában már rengeteget üzembe helyeztek belőle. Dániában még a hírekbe is bekerült, hiszen ott egyedülállóként találkoztak a helyiek e termékkel. Lehetőséget nyújt az épületirányítási rendszerekkel való összekötésre, illetve a távoli vezérlésre is.

A record FLOW CONTROLLAL manuálisan beállítható, a szobában, boltban, irodában tartózkodók maximális száma. A kamerarendszer nyomon követi a látogatók számát, és amint elérik a megadott létszámot az ajtók bezáródnak és az ajtó mellett elhelyezett esztétikus led csíkok zöldről pirosra váltanak. De az ajtó csak a kintről érkezők számára zárul be, bentről akadálytalan a kijutás. Amint a megfelelő számú ember elhagyja a helységet, a led ismét visszavált zöldre, és kintről ismét megnyílik a bejutási lehetőség. Amennyiben több bejárat/kijárat van a helyiségen, úgy az eszközök összehangolhatók és együttesen számolják a bent tartózkodókat. Emellett a Flow Control képes hangjelzéssel is figyelmeztetni a belépni kívánókat, ha azok a piros jelzés ellenére kívánnak bejutni a helyiségbe.

Ha az újranyitást tervezi, mindenképpen érdemes ezt az opciót is mérlegelni. Értékesítőink minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolnak, akár műszaki információkat, akár kiegészítő termékeket illetően. Vegye fel velük a kapcsolatot  telefonon (+36 30 444 888 7- 2. mellék), emailben (ajanlatkeres@record.hu), vagy honlapunk kapcsolat űrlapján.

vissza
Loading...