hu

Újdonságok – 2020. 07. 08. Miért fontos az automata ajtók rendszeres karbantartása?

Az automata ajtók hosszú távú megbízható működése és alacsony zajszintje érdekében elengedhetetlen a rendszeres karbantartás.

Ügyfeleink többféle karbantartási szerződés közül választhatnak. Az évenkénti karbantartási alkalmak számát (1, 2, 4) célszerű a használati körülményektől és intenzitástól függően kiválasztani. Nagyobb berendezésszám esetén átalánydíjas szerződés is elérhető. A nem tervszerű, eseti karbantartás szerződés kötése nélkül is elérhető.

Mi történik egy karbantartás alkalmával?

Egy karbantartás során a berendezés teljes körű műszeres és mechanikai átvizsgálása, tisztítása, állapotfelmérése és a hatósági előírásoknak való megfelelőség ellenőrzése történik. Menekülési útvonalon lévő ajtók esetén a vésznyitást biztosító akkumulátort 3 évente kötelező cserélni.

Az ajtók karbantartása közben a kisebb hibák javítására, a funkciók és működés ellenőrzésére, esetlegesen szoftver frissítésre is sor kerül.

Az állapotfelmérés és tisztítás során tapasztalható elváltozások és kopások, továbbá a szervizkönyv iránymutatása alapján, szerviztechnikus kollégánk javaslatot tesz a szükséges alkatrészek cseréjére vonatkozóan.

Célszerű a szerviztechnikus által javasolt alkatrészeket a karbantartás során kicseréltetni. Egyrészről így megspórolható egy ismételt kiszállás és javítás díja, másrészről elkerülhetővé válik az ajtó meghibásodásából eredő kellemetlenségek sora.

Padlósínnel szerelt ajtók esetén, az automata tolóajtó megfelelő működésének megőrzése érdekében hetente szükséges eltávolítani a padlósínbe került szennyeződést, ennek elhanyagolása az ajtó elakadásához vezet.

Miért a record szerviz csapatát érdemes választani a karbantartási, javítási feladatokhoz?

Magyarországon a Record Ajtó Automatizálási Kft. a piacvezető az automata ajtók gyártásának, telepítésének és szervizelésének területén.

A record szerviztechnikusai az ország teljes területén, a hét minden napján éjjel-nappal, továbbá munkaszüneti és ünnepnapokon is mindig rendelkezésre áll szerződött ügyfelei számára.

A record LCD paneles digitális programkapcsolója magyar nyelven kommunikál, minden hibát továbbá a karbantartás szükségességét is jelzi.

Szervizautóink jelentős raktárkészlettel rendelkeznek, így szükség esetén -a legtöbb esetben- azonnal végrehajtható az alkatrészcsere.

Szerviz elérhetőség:

telefon: +3630/444-8887 1. mellék

email: szerviz@record.hu 

vissza
Loading...