hu

Újdonságok – 2020. 12. 08. Idén is indulunk a Legjobb Ügyfélélmény Díjért!

 

 Évek óta azon dolgozunk, hogy a legjobbat nyújtsuk Ügyfeleinknek a szolgáltatásainkkal/termékeinkkel. Épp ezért indulunk a Legjobb Ügyfélélmény Díjért, ami visszaigazolást adhat a munkánkról. 

A díj sorsa az Ügyfelek kezében van, az ő értékeléseik döntik el, hogy idén mely cégek érdemlik meg a Legjobb Ügyfélélmény Díjat. 

Tavaly együtt megcsináltuk, most nagyon szeretnénk ismételni! Óriási élmény volt Ügyfeleinknek köszönhetően megkapni a díjat, ami a legjobb ügyfélélményt nyújtó cégek elismerése. 

Különleges díj ez számunkra, hiszen az Ügyfelek szavazzák meg, így közvetlen visszaigazolást kaptunk arról, hogy elégedettek a szolgáltatásunkkal/termékünkkel. Ha úgy gondolja, idén is mi voltunk a legjobbak, segítsen az értékelésével a győztesek közé kerülni! 

Fontos számunkra minden vélemény, hiszen a visszajelzésekből építkezünk, fejlődünk általuk. Bízunk benne, hogy az eddigi tapasztalatai hozzájárulnak, hogy a nyertes cégek között legyünk, ami óriási öröm lenne számunkra.

 

Elégedett volt a szolgáltatásunkkal/termékünkkel?

Gördülékeny volt a kapcsolattartás?

Megoldást találtunk a problémáira?

 

Ossza meg velünk a tapasztalatait egy pár perces kérdőív kitöltésével.

 

Érdemes lesz értékelni a fantasztikus nyereményekért is, amiket az értékelők között sorsolnak majd ki

Nagyon köszönjük, ha értékel minket, hogy esélyünk legyen az idei díjra!

Szeretnénk ismét átélni azt az örömöt és motivációs lökéshullámot, amit a tavalyi győzelem jelentett, amihez az Ügyfeleink közreműködésére is szükségünk van. Segítsen a visszajelzésével!

 

Köszönettel,

 A record - FAAC Hungary Csapata

vissza
Loading...