hu

Újdonságok – 2022. 05. 30. Business Superbrands 2022 – Idén harmadszor is díjazottak lettünk

Idén tizenötödik alkalommal ült össze a független szakemberekből álló bizottság, amely a FAAC Hungary-t érdemesnek találta a Business Superbrands 2022 védjegy viselésére. Ráadásul ezzel egymás után háromszor is megítélték ezt a díjat cégünknek.

Amit a Business Superbrands Programról tudni érdemes

A Superbrands programot a Brand Council független szervezet hozta létre 1995-ben Nagy-Britanniában, egy sikeres BBC-rádióműsor nyomán. A műsorban a fogyasztók betekintést kaptak a legkiválóbb márkák világába. Feltárták az adott márka eredetét, piaci helyzetét és jövőbeli kilátásait. 2000-ben az alapítók elindították a B2B márkákra összpontosító Business Superbrands programot. Magyarországon 2004 óta van jelen a nemzetközi program, melynek vitathatatlan sikerét jelzi, hogy 2022-ben tizennyolcadik alkalommal a legkiválóbb fogyasztói márkák, tizenötödik alkalommal a legkiválóbb üzleti márkák részesülnek díjazásban.

Amit a kiválasztásról tudni érdemes

A márkák kiválasztásánál kiindulópont az országos védjegyadatbázis, üzleti márkák esetén a Bisnode céginformációs adatbázis, emellett online kutatás és egyéb adatgyűjtés is segíti a jól teljesítő márkák felkutatását. 

Amit ez a díj számunkra jelent

Ezt a neves díjat harmadszor is elnyerni, hihetetlen érzés számunkra, hiszen a díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

Büszkék vagyunk az elért eredményeinkre, amelyeket kiváló kollégáinknak és minden kedves Ügyfelünknek köszönünk ezúton is!

vissza
Loading...