hu

Újdonságok – 2022. 06. 24. Vállvetve Apával Nap 2022

Amikor meghirdettük a FAAC Hungary-nál, hogy megrendezzük idén mi is a Vállvetve Apával Napot, kevés érdeklődő volt, ők azonban annál lelkesebben jelentkeztek. Sajnos vannak olyan területek a munkánk során, amiknél nem biztonságos és nem is lehet bevinni külsős személyt, gyereket pedig pláne nem. Így az építkezéseket elkerültük és a gyerekek a szereléssel, javítással és gyártással ismerkedtek meg. Nagyon izgatottan készültek az apukák és a gyerekek is a nagy napra.

Reggel egy kis aprósággal kedveskedtünk a lurkóknak, amit örömmel fogadtak. A képeken tisztán látszik, hogy az apukák milyen büszkén hozták be a gyerekeket, hogy megmutathassák mivel is töltik a napjaikat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A nap folyamán pedig volt itt minden izgalmas dolog, a raktárban és külső helyszíneken egyaránt. Többen is a szerszámokkal kezdték az ismerkedést. A Tescoban voltak olyan kedvesek, hogy a kis Szofi külön munkalapot is kapott, amit biztosan sokáig fog őrizgetni és boldogan mutat majd körbe a barátainak. De a kézi targonca vagy az ajtókeretek állványa is érdekes színfoltja volt a napnak. 

Hogy az apák vagy a gyerekek szórakoztak-e jobban, azt nem tudni, de az egyik apuka (Pribelszky István) gondolatai magáért beszélnek:

"Nagyon köszönöm ezt a kedvezményezést. Amikor már azt érezné az ember, hogy csak be jön dolgozni (napi rutin) akkor mindig ki tudnak ebből zökkenteni. Akár egy reggeli kérdéssel Árpi (az ügyvezetőnk) vagy egy mini meetinggel a csapat. De ez, ami az elmúlt időkben a legnagyobb ötlet volt szerintem, hogy a fiam eljöhetett velem dolgozni! Egész nap láttam a ragyogását, örömét, hogy ő apa munkahelyén lehet és dolgozhat, fontos lehet.

Köszönöm ezt a szuper napot és a sok-sok élményt, köszönöm, hogy ennek a csapatnak a részese lehetek és hogy egy ritka jó cégnél dolgozhatom.”

 

 

vissza
Loading...