hu

Újdonságok – 2022. 07. 28. Reklámfelületek automata nyílászárókon

Az ajtók kapcsán kétségkívül az a legfontosabb, hogy megfelelően nyíljanak és záródjanak. Ha akad, szorul egy ajtó, vagy éppen állandóan kinyílik, az sok bosszúságot okozhat. Ezenfelül biztonsági problémák is felmerülhetnek, adott esetben még a pénztárcánk is bánhatja, ha a hő a réseken kiszökik vagy éppen beszökik. Manapság azonban nem kell beérni annyival, hogy egy nyílászáró jól működik, passzentosan csukódik és nincs vele semmi gond. Ha minőségi ajtót választunk, akkor ezek alapdolgok. Reklámfelületek is lehetnek az ajtókon! Ezeket fogjuk körüljárni a következőkben.

 

Egy ajtó akár óriásplakáttá is válhat

Ha rendelkezik valaki egy üzlethelyiséggel, szórakozóhellyel, akkor nyilvánvalóan szeretne minél nagyobb forgalmat szerezni, minél több vásárlót bevonzani. Hogyan lehetséges mindez egy ajtó segítségével?

Nos, egy kinyitott ajtóval is lehetséges, ha bent megfelelő az atmoszféra. Kissé paradox módon azonban egy zárt ajtóval is megoldható mindez, mégha nem is azonnali vevőkre lehet ilyenkor számítani. Ha az üzletünket dekoratív redőnyráccsal szereljük fel, akkor ez esetben akár reklámfelületté is varázsolhatjuk egyúttal. Fel lehet hívni az arra járók figyelmét, hogy itt egy remek pékség vagy éppen egy cukrászda található.

Még ha éppen akkor nem is tudnak bemenni vásárlók a lezárt üzletbe, mégis rögzülhet ez az információ a memóriájukban. Így legközelebb már célzottan kereshetik fel, ha megéheznek vagy éppen egy kis nassolni valóra vágynak.

Reklámfelületek üvegajtókon

Beszerezhetünk olyan automata tolóajtót is, ami túl azon, hogy távolt tartja a hideget vagy éppen a meleget, esetleg az illetéktelen látogatókat, más hasznos feladatokat is ellát. Feliratozhatjuk rá az üzletünk nevét és a főbb szolgáltatásainkat, de akár a nyitvatartási időt is. Így nem kell mindenféle cetlikkel, táblákkal bajlódni, ráadásul sokkal igényesebb hatást is fog kelteni az összkép.

A cégünk kínálatában szereplő ajtók nemcsak dekoratívak, hanem az élettartamuk is igen hosszú. Nincs túl nagy fenntartási költségük, működésük zajmentes, mindemellett még személyes igények alapján is alakíthatóak a megjelenésük tekintetében.

Az üzlet vagy iroda ékessége lehet egy beltéri üvegajtó

Üvegajtókat az épületek belterében is találhatunk. Ezek különféle célokat szolgálhatnak, és ha szeretnénk, akár mindegyiket elláthatjuk olyan dekorációval, ami az adott helyzetben leginkább megfelelő.

Egy egészségügyi központban egy nyugtató motívummal lehet célszerű dekorálni az ajtókat, míg egy autószalonban egy menő sportkocsi is lehet az üvegfelületen. A lehetőségeknek lényegében csak a fantázia szab határt.

A garázskapunak sem kell unalmasnak lennie

A garázskapuk esetében a legfőbb szempont a biztonság, hiszen mindenki azt szeretné, ha féltve őrzött autójához sem rossz szándékú személyek, sem a négylábúak nem férhetnének hozzá. Ezt egy egyszínű garázskapu is képes megvalósítani, ugyanakkor nem kell szükségszerűen ilyenben gondolkodnunk.

Egy terméskőből készült faltól nagyon elüt egy sötét színű garázskapu, de ha szeretnénk, akár a környezetébe illő dekorációval is kérhetjük a kapunkat. Azok, akik havas vidékeken élnek, akár egy snowboardozó vagy síelő embert ábrázoló képet is kérhetnek az ajtójukra, de akár egy nagy hókupac mintával is fel lehet dobni egy garázskaput.

Amennyiben kérdése van az ajtók, kapuk kapcsán, keresse ügyfélszolgálatunkat bizalommal!

vissza
Loading...