hu

Újdonságok – 2022. 08. 12. Átlagárak vs. egyediség! Hogyan függ össze a kettő, magában hordozva a szakmai disszonanciát?

Számtalan weboldal - de már a legújabb trendek szerint több webshop is - követi azt a fajta látásmódot, amit mi is képviselünk termékeink árával kapcsolatban! Nem tüntetünk fel átlagárakat, mert az egyediség jellemzi termékeinket úgy a kialakításban, mint a tervezésnél! Azonnali online vásárlási lehetőség sincs, és semmilyen “aktív gombot” nem talál felületeinken!

Hogy miért? Az egyediség érdekében!

Minden termékünk egyedi tervezésű, kínosan ügyelve megrendelőnk elképzeléseire, terveinek funkcionalitására, a felhasználási terület mikéntjére és annak legoptimálisabb igénykielégítésére. Minden lépésünket szigorú felmérés előz meg, melyet a több évtizedes szakmai tapasztalatunk fémjelez és keretez be, a legoptimálisabb szempontok halmazaként. Számtalan követelmény van, aminek meg kell felelni, szabályozások garmada, és a potenciális igények, melyet szem előtt tartva kell a kivitelezést felépíteni. A díjazásokat meghatározza szinte minden paraméter: típus, kivitel, műszaki tartalom és az egyedi igények! Lépést tartani kizárólag így lehet a modern világ kívánalmaival! Termékkínálatunk, melyben kiemelt szerepet kapnak automata tolóajtók, harmonika ajtók és forgóajtók is, széles spektrumú, így az sem várható el, hogy sablonos árakat alakítsunk ki. Ugyanezen tulajdonság jellemzi az egyedi árak kialakításának lehetőségét, melyet most Önnek kínálunk, számtalan értékes információval.

Az ajtók kivitele is az árak színességét támasztja alá!

Kivitelében egy kétszárnyú ajtó teljesen más árfekvést birtokol, mint ugyanolyan hatékony társai, legyen az egy két irányba nyíló, vagy egy minden igényt kiszolgáló teleszkópos ajtó, melynek praktikuma megkérdőjelezhetetlen! Az árak alakulását, ahogy minden egyéb szolgáltató és értékesítő cégnél a termék mérete is meghatározza. A teljesség igénye nélkül: egy 4 méteres ajtóelem jóval több előállítási árral bír, mint egy 2 méteres, de valószínű, ezzel egyáltalán nem mondtunk újat, mégis alátámasztja az árkülönbségek létjogosultságát! Az ok/okozat fejtegetését napestig sorolhatnánk, hiszen annyi minden határozza meg a financiális együtthatókat, hogy unalmassá és dagályossá válna tőle írásunk!

Ami viszont biztosan egységet alkot, az az egyediségről való elképzelésünk, melyben üzletpolitikánk is gyökerezik. Egyedi, tökéletesen és precízen kialakított, megrendelőink elképzeléseit megvalósító termékkínálatunk azért született, hogy a legelrugaszkodóbb igényeknek is eleget tegyen és ne kategorizáljuk be egységárakkal azt, ami a lehetőségek tárházát rejti. Egy átlagár olyan félreértéseket rejt továbbá, mely a későbbi bizalmi együttműködést is akadályozza! Hiszen képzelje csak el! Mennyi olyan esettel találkozni, ahol az átlagáron felül számtalan bújtatott költség nehezíti meg a rugalmasságot?

Mi nem bújtatunk el semmit! Nem ferdítjük a valóságot és a kezdetektől valós számokkal, díjazási feltételekkel és paraméterekkel ülünk le Partnereinkkel.

Szakmai gárdánk felkészültsége teszi lehetővé a legprofibb informálást, mely a későbbi kialakítások és eredmények szerves része! Ha Ön is az egyediégben hisz, és azt szeretné, hogy a legoptimálisabb nyílászárók készüljenek cége számára a legodaadóbb és megbízhatóbb mikrokörnyezetben, az alábbi elérhetőségek valamelyikén szívesen állunk rendelkezésére!

Minden részlet pont jókor, pont ott és pont akkor kerül egyeztetésre, amikor az a leghatékonyabb eredményekkel kecsegtet! A döntés, mikor az átlagos létezést az egyediség váltja fel! Ha felkeltettük érdeklődését, értékesítő kollégáink további részletekkel és műszaki adatokkal áll rendelkezésére, akár a mai napon! Kérdezzen tőlük bátran, biztos lehet benne, hogy nem marad válaszok nélkül!

Social felületeinken is érdekes, naprakész információkat talál tevékenységünkről, termékeinkről, érdekes hírekkel díszítve! Kövessen minket!

vissza
Loading...