hu

Újdonságok – 2022. 11. 04. Az ajtó beszerzésének folyamata az értékesítéstől a beépítésig

A minőségi automata ajtók beszerelésével hosszú távon gondoskodhatunk bármilyen típusú épület bejáratának nívós kialakításáról. Cégünk a svájci record és az olasz FAAC ajtók értékesítésétől kezdve a beépítésig és azok későbbi karbantartásáig gondoskodik, odafigyelve a minőségre és a problémák maximális és gyors elhárítására.

Portfóliónkban a hagyományos ajtókon kívül, az egyedi igényeknek megfelelően kialakított íves, szögben záródó, harmonika- és egyéb ajtók is megtalálhatóak. Ezen ajtók sokoldalúsága, alakíthatósága adja azt a rugalmasságot, mely ügyfeleink teljeskörű kiszolgálásához szükséges.

Szinte valamennyi iparág számára tudunk optimális megoldást kínálni modern és igényeikre szabott bejárati ajtók beépítésére vonatkozóan. Környezettudatos, biztonságos FAAC ajtóink kivétel nélkül megbízható, nívós termékek.

Az ajtó útja az értékesítéstől a beépítésig

A cégünkhöz forduló érdeklődőktől minden esetben először az adott helyszínről készült fényképet és az ajtó beépítéséhez szükséges méreteket kérjük el, melyek alapján elkészítjük az előzetes árajánlatot. Amennyiben ügyfelünk számára elfogadható az előzetes kalkuláció, további információkat gyűjtünk helyszíni felmérés alkalmával.

Szakembereink a helyszínre kiszállva, maguk mérik fel a pontos méreteket, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a legyártandó ajtó pontosan illeszkedjen későbbi helyére. A helyszín felmérése alkalmával a hely adottságai szintén ellenőrzésre kerülnek. A tűpontos mérések alapján véglegesítjük az árajánlatot, melyből ügyfelünk már tökéletesen tisztában lesz a beépítendő ajtó teljes költségével.

Több árajánlat

Előfordulhat, hogy hozzánk forduló vállalkozás számára több árajánlat kiadása szükséges Ennek oka, hogy kínálatunkban különböző terméktípusok találhatóak meg, melyek költségei eltérőek. Mivel ügyfeleink számára a legoptimálisabb megoldást szeretnénk kínálni, így természetes, hogy több variációt mutatunk be.

A megrendelő cégek belső kommunikációja során megtörténhet, hogy árajánlatunk kiadása után további változtatásokra van igény, ilyen esetben szintén készülhet újabb ajánlat.

Megrendelés után

Az ajtó útja a beépítésig még nem ért véget, amikor ügyfelünk leadja megrendelését. Kollégáink által végzett felmérés alapján elkezdődik a gyártás. A precíz mérések nélkül nem készülhetne el a tökéletes ajtó, ezért is helyezünk akkora hangsúlyt a helyszíni felmérésre.

Miután a gyártás befejeződött, a kész terméket egy előre egyeztetett időpontban szállítjuk a beépítés helyszínére. Azért, hogy ügyfelünk megfelelő tájékoztatást kapjon és fel tudjon készülni szakembereink fogadására, a szállítás reggelén, érkezésük pontos időpontjával telefonon keressük meg megrendelő partnerünket.

Munkatársaink szakértő közreműködésével az ajtó beépítése megtörténik, majd ezt követően a helyszínen ügyfelünk képviselője számára bemutatásra kerül az ajtó használata, a kezelőegység részletesen ismertetésre kerül, és természetesen az elvégzett munkához tartozó dokumentumokat, leírásokat is átadják kollégáink.

Lépjünk kapcsolatba

Bízva abban, hogy az Ön vállalkozásának érdeklődését is felkeltettük a FAAC ajtók iránt, várjuk megkeresését elérhetőségeink egyikén. Kollégáink szakértő tanácsokkal segítik a legmegfelelőbb ajtó kiválasztását. A különböző terméktípusok részletes ismertetését követően együtt biztosan megtaláljuk az Önök igényeire szabott megoldást.

vissza
Loading...