hu

Újdonságok – 2022. 12. 05. A FAAC B614 típusú sorompó előnyei

A biztonságos beléptetési rendszerek egyik alapvető eleme a sorompó, mely automatizált változata a legelterjedtebb napjainkban. A kereskedelmi felhasználók mellett egyre nagyobb lakossági igény is felmerül a sorompóval védett területek kialakítására. A FAAC B614 típusú sorompó praktikus és kényelmes megoldás a biztonságos be- és kiléptetésre.

Az áthaladó járműveket érzékelőrendszer figyeli, akár kezelőszemélyzet nélkül is megbízhatóan látja el feladatát. A cégünk által forgalmazott, újonnan tervezett sorompórendszer hatékonnyá teszi a be- és kiléptetés folyamatát.

A sorompóról röviden

Gazdaságos és egyszerű az automatizált sorompó használata, legyen szó ipari környezetről vagy egy lakópark, kórház, szálloda vagy bevásárlóközpont beléptetési rendszeréről. A gyors áthaladást biztosító be- és kiléptetéshez akár emberi közreműködés nélküli, intelligens rendszerek alkalmazhatóak.

FAAC B614 típusú sorompó nagy teljesítményű, a különböző kiegészítőkkel felszerelve személyre szabott megoldást nyújt a vállalkozások számára. Gyors és kényelmes kontrollt jelent a sorompó használata, mely célzott és intuitív elektronikával készült. Integrált univerzális dekódoló és rendszervédelemmel ellátott BUS2 Easy tartozékkal ellátott.

Biztonságos beléptetés

A sorompók elsődleges célja, hogy korlátozzák a bejutást egy adott területre. A beléptetésnek azonban gyorsan és a forgalmat legkevésbé akadályozva kell megtörténnie. A sorompók a biztonsági rendszer részeként a létesítmény meghatározott előírásainak megfelelően engedik be és ki a forgalmat.

Az automatizált bejárati megoldásokat bemutató írásainkból tájékozódhatnak az érdeklődők a gazdaságos, energiatakarékos és higiénikus ajtótípusokról. Ezek a megoldások kiegészülve a létesítménybe gépkocsival történő bejutást biztosító sorompórendszerrel, a legmagasabb igényeknek is megfelelnek.

A FAAC B614 típusú sorompó tulajdonságai

A FAAC B614 típusú sorompó modern és stílusos, így bármely létesítmény számára tökéletes választás. A felső részbe integrált világító jelzés, mely a sorompóváz tetején található, mutatja a működőképességet és figyelemfelhívó. A minőségi és strapabíró anyagokból, alkatrészekből készült robusztus szerkezet megbízható működése garantált.

Az összenyomódás elleni védelem biztosítja, hogy még véletlenül se történhessen baleset, rongálódjon meg gépkocsi a sorompórúd által. A beépített 24V-os motor nagy fokú mozgásvezérlésre képes. Az intuitív programozás a sorompó szerkezetén lévő gombok és kijelzők segítségével történik, leegyszerűsítve ezzel a folyamatot.

Kiegészítők széles választéka

Számos tartozék segítségével lehet a létesítmény igényeihez igazodóan bővíteni a sorompórendszert. Ilyen például a fénysugár világítás, mely a teljes sorompórúd hosszába kerülhet beépítésre és figyelemfelkeltő módon tudatja az érkezőkkel, hogy a belépéshez engedély szükséges.

A végláb és fénysugár-tartóvilla abban az esetben praktikus kiegészítő, amikor a sorompó rúdja több méteres hosszúságú, így szükséges a másik oldalon a tartást biztosítani. A rúd hosszúsága maximum 5 méter lehet, mely tökéletesen elegendő egy szélesebb út lezárására is. A rúd végébe épített LED-es fényforrás jól láthatóvá teszi a sötétben a telepített útzárat.

Kollégáink a sorompótelepítéssel kapcsolatos valamennyi kérdésre választ adnak. Keresse szakértő munkatársainkat elérhetőségeinken

vissza
Loading...