record automatische Türsysteme
hu

A recordról

Ha automata ajtórendszerek, akkor record!

A magyar leányvállalatról ( record Ajtó-automatizálási Kft. ):

A svájci record konszern a világ egyik legnagyobb automata ajtó gyártójaként jelen van szinte minden piacon Európától, Amerikán keresztül Ázsiáig. Kiemelkedő minőségű termékeink, ár/érték aránya, a kollégák által hozzáadott minőségi szolgáltatásaink és ajtóink igen kedvező árfekvésének köszönhetően vagyunk kedveltek úgy a nagyobb és kisebb beruházók, generál kivitelezők, mint a végfelhasználók körében. Hazánkban 2000 óta van jelen a cég, s 2007-től kezdve piacvezető szerepet tölt be az automata ajtók területén.

Cégünk termékpalettája a vízszintes mozgatású automata ajtók teljes skáláját felöleli. Referenciánk köre is igen szélessé vált csak úgy hazánkban, mint nemzetközi viszonylatban. Vevőink, végfelhasználóink között sok az igen nagy forgalmat lebonyolító és elegáns megjelenésére is sokat adó cég. Így talán érzékelhető, hogy mind a munkabírás, mind az esztétikum oldaláról nézve kiemelkedően teljesítenek ajtóink.

Csak néhány példa a jelentős expanziót mutató áruházláncok közül: record ajtók üzemelnek, a CBA hálózat sok üzletén, TESCO áruházakon, Sberbank fiókokon, LIDL, Auchan, OBI, Coop áruházakon, s a 2007-ben országunkban megjelent ALDI lánc kizárólagos beszállítója is a record volt. Csak e pár referencia hálózaton több, mint 1.400 record ajtó üzemel.

 

A svájci anyacégről ( agta record ):

1953-ban egy fiatal mérnökember – Helmut Heinz Bunzl úr – megalapította ajtó-automatizáló cégét, melyet „record”-nak nevezett el. Rengeteg kísérletezés eredményeként olyan szerkezetet hozott létre, ami a felnyíló ajtók sarkára szerelve egy földhöz kapcsolódó gumigörgő segítségével tudta automatikusan mozgásra bírni azt. Akkor ez fantasztikus eredménynek számított, s rengeteg csodálója akadt munkásságának. Az automata ajtók kifejlesztése – bár hivatalosan talán nem kapott túl nagy hírverést – ekkor kezdődött.

A kis cég folyamatos fejlődésen ment keresztül, profilt soha nem váltott, de évről-évre képes volt megújulni. Bunzl úr a „mindig biztosan, mindig megbízhatóan” szlogen zászlóra tűzése után – kissé talán egyhangúan, de mind  a fejlesztő, mind a felhasználó örömére stabilan – a legjobb ajtógyártónak számított az először aprócska, de mára már igencsak kiszélesedett piacon.

A record név ma már nemzetközi szinten elismert. Ez a tőzsdén folyamatosan jó eredményt produkáló, a világ minden táján – Amerikától, Európán át, Kínáig – jelen lévő, nagyszerű hálózatot üzemeltető céget takar. Termékeink színvonala messzemenően igazolja a svájci pontosságról alkotott hitünket, s a legegyszerűbbtől a legbonyolultabb ajtókig minden szinten ugyanazt a minőséget produkálja.

Az Agta record ltd székhelye  Fehraltorfban, Svájcban található

Loading...