hu

Szerviz és Karbantartás

 
 Hibabejelentés, szerviz, karbantartás:

  +36 30 444 888 7 - 1. mellék

  e-mail küldéséhez kattintson ide!

Célunk, hogy minden általunk beépített, szervizelt, vagy karbantartott berendezés ügyfeleink elvárásainak megfelelően működjön. A hosszútávú működés érdekében elengedhetetlenek a rendszeres javítások és karbantartások, melyek kiszámíthatóságát – a garanciaidőn túl - karbantartási szerződésünkkel tudjuk garantálni.

Szerelőink

Annak érdekében, hogy továbbra is fenntarthassuk szolgáltatásaink minőségét– azaz, hogy a legjobb megoldásokat és szervizt nyújthassuk Ügyfeleinknekfolyamatosan fejlesztjük cégünket mind létszám, mind technikai eszközök terén. Továbbá minden esetben általunk képzett, megfelelő szaktudással rendelkező technikust küldünk a vállalt munkálatokra legyen szó akár saját kollégánkról, akár alvállalkozóinkról, akik éjjel-nappal ügyfeleink rendelkezésére állnak. Ez a szolgáltatásunk egyedülálló a motorikusan mozgatott nyílászárók terén, melyre büszkék vagyunk.

A legnagyobb szerviz és karbantartó csoport

Cégünknél különösen nagy hangsúlyt fektetünk képzéseinkre, így új kollégáink a belépésüket követően bekerülnek mentor rendszerünkbe, mely során megtanulják saját berendezéseink beépítését és javítását, majd online tudástárunk segítségével sajátítják el az idegen berendezések sajátosságait. Technikusaink így megszerzett tudásának köszönhetően váltunk Magyarország legnagyobb automata ajtókkal foglalkozó szervizcégévé, ami az elmúlt évben közel 7.900 kiszállást és 15.000 beavatkozást jelentett.

Hibaelhárítás telefonhívásnál?

Tudta, hogy a telefonon bejelentett hibák több mint 80%-a már az első hívás során megoldódik? Ez annak köszönhető, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk elkötelezett és képzett szervizszakemberekből áll, valamint az innovatív önjavító szoftvereink is a segítségünkre vannak. A legkiemelkedőbb újítás a record típusú ajtók esetében az egyedülálló, magyar nyelven kommunikáló, fokozottan informatív LCD kijelző kezelőegység, mely minden hibát magyar nyelven jelez a felhasználónak, ezzel fokozva a telefonon történő hibaelhárítás eredményességét.

Márka független szerviz és karbantartás

Az évek során összegyűjtött szakmai tudásunk, és tapasztalataink alapján hatékonyan javítjuk a saját és más gyártó által forgalmazott berendezéseket egyaránt, legyen szó Assa-Abloy, Tormax, Dorma, Geze, BoonEdam, stb. termékről.

Eredmény

Mindez a következőket eredményezi:

Esztétikus és intelligens, magas minőségű termékek, amelyek kevés karbantartást igényelnek, és gyakorlatilag üzemzavar-mentesek

​​​​​​​ Jótállás az optimális karbantartásra és javításra, minden ajtó, kapu, bejárat automatához, márkától és technológiától függetlenül

​​​​​​​ Jótállás alkatrészek szállítására márkától és technológiától függetlenül

​​​​​​​ Márkafüggetlen tanácsok az automaták szabványairól, komfortfokozatairól, hatékonyságáról és biztonságáról

Szervizszolgáltatásunk 0-24 órában áll meglévő és leendő Partnereink rendelkezésére. Amennyiben hibaelhárításra, karbantartásra, meglévő, vagy új termékkel kapcsolatos információra van szüksége, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Loading...