hu

Bevásárló központok, Áruházak, Boltok

ˇ... egy üzlet főbejárata általában hívogató, transzparens kell legyen."

record automata ajtók számos előnnyel bírnak egy olyan üzlettulajdonos számára, mint Ön.

Külön-külön is komoly értéket képviselnek, együttes előnyeik azonban mind anyagi, mind üzleti szempontból kiemelt fontosságúak lehetnek. Felsorolunk néhányat az előnyökből. Ezek közül eldöntheti, hogy melyiket szeretné élvezni, s melyiknél gondolja úgy, hogy az nem lényeges az Ön üzlete szempontjából.

TRANSZPARENCIA

A különböző típusú üzletek különböző igényeket fogalmaznak meg szükségletként. Abban mindenki egyetért, hogy egy üzlet főbejáratának általában hívogatónak, transzparensnek kell lennie, mert ez a kivitel egyszerre nyújt szabad betekintést az üzlet belsejébe, amíg a bentiek számára világosságot, a természet-közeliség érzetét biztosítja. E kritériumoknak a hatalmas üvegfelületekkel ellátott automata ajtók tökéletesen megfelelnek.

HIGIÉNIA

Sokak számára lényeges, hogy ne kelljen kézzel érinteniük lehetőleg semmit, amit más előttük megfoghatott. így a mozgásérzékelőkkel ellátott nyílászárók észrevétlenül az emberek tudatalattijában is pozitív nyomot hagynak.

BIZTONSÁG

Mivel minden record ajtó biztonsági üveggel készül - az alapvető védelem automatikusan adott. Természetesen a biztonság az üvegválasztással, utólagos láthatatlan fóliázással tovább fokozható, s éppúgy elérhető a fokozott UV-állóság is, ami az épületen belüli anyagok fáradását gátolhatja meg. Ha pedig padlósínt is kér az ajtóhoz, akkor a klasszikus - befeszítéses betörések szinte teljes egészében meggátolhatók - járulékos eredményként pedig az ajtó alatti működési hézag is eltűntethető.

ENERGIATAKARÉKOSSÁG

Az automata ajtók kezelője lezárható, így egy nyári légkondicionált, vagy téli fűtési szezonban kizárható az alkalmazottak számára sokszor nem olyan fontossággal kezelt nyitott ajtók kérdése. Biztosan tudja, hogy milyen súlyos ezer forintokban mérhető mindössze egyetlen „túlszellőztetett” nap költségigénye is. Ha pedig ez rendszeres, akkor akár egy-egy alkalmazott fizetésének tekintélyes részével is megegyezhet a költségmegtakarítás. Amennyiben pedig van elég hely a bejáratnál egy szélfogó kialakítására, úgy az azzal elérhető energia-megtakarítás azonnali, jól érezhető különbséget tud eredményezni. Ha az Ön számára fontos a ZÖLD gondolkodás és az ezzel együtt járó költségcsökkentés, akkor az automata ajtó az ideális választása.

HŐ- ÉS FÜSTELVEZETÉS

Amennyiben az Ön üzletében hő- és füstelvezető rendszer, vagy csak akár tűzjelző rendszer működik, úgy az automata ajtókkal elérhető, hogy az esetek több mint 95%-ában a füst által okozott tragédiák esélye szinte a nullára redukálódjon. Mivel minden record ajtó saját akkumulátorral rendelkezik, így egy ilyen rendszerre kötés esetén a füst automatikusan távozik. (Az ajtók nyitása természetesen az éjszakai zárás után előálló tűz, vagy téves riasztáskor kizárható.)

SZABÁLYOZOTT NYITÁS

Mivel az ajtók bármivel - így távirányítóval is - vezérelhetők, használatukkal korlátozhatjuk üzleten belül a vevők, vagy akár saját kollégáink mozgását, s azokat nemcsak nyithatjuk, hanem zárhatjuk (akár távolról is) egy esetleges, hirtelen fellépő probléma, például lopás alkalmával.

MEGBÍZHATÓSÁG

Minőségünket talán leginkább a nagyobb referenciáink – pl. TESCO, LIDL, ALDI, AUCHAN, CBA, OBI, STOP-SHOP, PARK CENTER, K&H Bank, Volksbank – mutatják, ahol ajtóink közül sok a napi 2-3.000 nyitásszámot is eléri. Amennyiben az Ön üzletének forgalma ennél kisebb, úgy biztos lehet abban, hogy az ajtók élettartama igen hosszú (akár 12-15 év) is lehet.

automatic sliding door record

Kétségtelen, hogy az automata tolóajtók adják sikerünk alapját. Vevőink legtöbbje e típust keresi, mivel igen sokoldalú. Az alakíthatóság az üvegválasztékkal kezdődik, az ajtóprofilok és keretek felületkezelésének sokszínűségével folytatódik, mely az elegancia fókuszba állításának érdekében a keret nélküli ajtókig folytatódhat. E sokszínűség már az ajtó kiválasztásakor is igényli az Ön kreativitását!

Minden ajtónk rendelkezik menekülési útvonalra elhelyezéshez hatósági engedéllyel, de e területen is vannak speciális lehetőségek. A redundáns modell (RED) például két motort tartalmaz, két körös független vezérlés és egy spec. akkumulátor biztosítja a biztonsági működést áramszünet idején, míg a mechanikus energiatárolós verzió (CO48) a francia piacon kedvelt pániknyitó

automatic sliding door record

A record THERMCORD egy automata lineáris ajtórendszer, mely termikusan elválasztott keretprofilja révén hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Egy arra tervezett szigetelő üveggel összekapcsolva az ift Rosenheim 1,4 W / m2 K értéket elérhető hőátadási tényezőt (UD) állapított meg a szokványos piaci ajtómérethez viszonyítva. A THERMCORD bel- vagy kültéri ajtóként olyan helyeken használható, ahol – akár csak átmenetileg is – nagy a hőmérséklet-különbség.

record TOS 20

Míg a normál tolóajtóknál akár az átjáró 2 / 3 része is el van zárva a helyhez kötött oldalrészek miatt, addig ez a terület a record teljesen nyíló rendszerének (TOS) használatával továbbra is átjárható. Így a TOS nemcsak vészhelyzet esetén hasznos, hanem akkor is, ha nagy helyigényű tárgyakat kell rakodni. A record TOS rendszerét legtöbbször járműkereskedésekben, bevásárlóközpontokban, áruházakban, bútorüzletekben és nagy látogatottságú épületekben használják.

record MINIROLL

A record MINIROLL egy automatikus redőnyrács, amely hatékony betörésvédelmet biztosít  ablakok, bejáratok és átjárók számára. A szabványos kialakítás jellemzői: acél lécek, RC2 védelmi osztály és a francia A2P szabvány megvalósítása. A record MINIROLL könnyen telepíthető, és mivel a meghajtó egység már teljesen a házba integrált, feltűnően javult a kezelés kényelme és a biztonsági szint.

record K 41

Négyszárnyú automatikus vagy kézi forgóajtó, amely különböző kivitelekben érhető el.

record RST 20

Íves, félköríves tolóajtók

Kör alakú és íves tolóajtóink kiválóan alkalmasak arra, hogy homlokzatok stílusalkotó elemei legyenek. A forgóajtóhoz hasonló formájuk egyedülálló eleganciát biztosítanak, azonban szerkezetileg kevésbé összetettek, így rendkívül jól variálható kialakítási lehetőségeket biztosítanak, melyhez a forgóajtókhoz képest kedvezőbb ár is párosul. Az ajtó tetszőleges sugárban rendelhető, s befelé és kifelé is lehetővé teszi az ív kialakítását.

record FTA 20 – automatic folding doors

A harmonika ajtók egész más elven működnek, mint az automata ajtók általában. Nincsenek széttolódó ajtószárnyak, nincs jobb - és baloldalon helyigénye. Mivel a szabad nyílás 4 ajtólappal van lefedve, így a csuklós mozgásnak köszönhetően az ajtó síkjából minimális mértékben kilógva foglalnak helyet a nyitott állapotban lévő ajtólapok. Minden olyan helyre javasolt, ahol 2 szárnyú automata nyíló ajtót (lengőajtót) terveztek, mivel azokkal összehasonlítva mind árban, mind praktikumban, mind élettartamban jobb értékeket mutatnak.

record PST 20

Eredeti, szokatlan látványosságot kínáló bejárat. A 90° és 180° közötti szög tetszőlegesen választható meg, befelé, kifelé egyaránt elhelyezhető. A tompaszögek miatt gyakran használják ezt a fajta ajtót nagy sugarú, íves tolóajtók helyett, mivel ára annál sokkal kedvezőbb.

Loading...