hu

Ipari környezet

„Nem csak a precíz munka, de az igényes munkakörnyezet is befolyásolja Üzletfeleink döntését”

Egy ipari környezet megtervezése során a fő csapásirányt az épületen belüli logisztika hatékonysága, a praktikum, valamint a fokozott igénybevétel mellett is megbízható működés jelenti.
Ezen tulajdonságok mellett másodlagos szempont az esztétika, a higiénia, vagy a transzparencia, pedig ezek sem elhanyagolható tényezők.

MEGBÍZHATÓSÁG

A svájci minőségre méltán vagyunk büszkék, mely nem csak normál, de ipar környezetben, fokozott igénybevétel mellett is kiemelkedően teljesítenek.
Nem csak a napi nyitásszám, működési óra tekintetében nyújtunk kimagasló teljesítményt, de közel 60 év tapasztalat alapjain nyugvó tudást felhasználva, a saját fejlesztésű érzékelés-technológiánknak köszönhetően a véletlen balesetek, ütközések száma és az ebből adódó anyagi kár is minimalizálódott.   

SZABÁLYOZOTT BELÉPTETÉS

Ipari területen jellemző, hogy bizonyos területekre csak az arra jogosultsággal rendelkező személy léphet be, végezhet munkát. Ennek céljai a legkülönbözőbbek lehetnek, kezdve egy technológia, fejlesztés, dokumentumok védelmétől egészen munkavédelmi szempontok figyelembevételéig.

Legyen szó akár tolóajtóról, szekcionált kapuról; gyorskapuról; vagyonvédelmi; rácsról, a record termékei kiegészítő modulok és egyéb utólagos megoldások nélkül integrálhatóak beléptető rendszere, vagy épp jelzést kiadni épületfelügyeleti rendszerre. Így korlátozhatjuk az épületen belül a látogatók, vagy saját kollégáink mozgását, valamint azokat nemcsak nyithatjuk, de szükség esetén zárhatjuk is.

SOKOLDALÚSÁG

Ajtóinkhoz hasonlóan szolgáltatásaink is igen sokoldalúak, annak érdekében, hogy intézményre szabott ajánlatokkal segíthessük a beruházót. Az egyéni igényekre szabott ajtó kiválasztását követően vállaljuk az ajtó mellett és fölött esetleg szükséges portálszerkezet elkészítését, sőt, akár a kulcsrakész kivitelezést is! Mindig gyorsan reagálunk, s kollégáink hozzáállása sem hétköznapi. Ezek az előnyök mindig elérhetőek, így megbízóink számára a record név garancia a minőségre.

EXKLUZÍV MEGJELENÉS

Rég felismertük, hogy nem csak egy adott produktum minősége, de az előállítás környezete is igen fontos szerepet játszik abban, hogy egy adott cég milyen pozíciót tölt be saját piaci szegmensében. Sok esetben természetes a harmonikus, egységes megjelenés, gondoljunk csak pl. a választott bútorokra, a belső elrendezés struktúrájára, vagy csak a kollegák uniformizált munkaruhájára. A tolóajtók esetében szinte csak a képzelet szab határt, de ezen gondolat mentén a SPEEDCORD gyorskapunkat úgy fejlesztettük ki, hogy a lehető legszélesebb színpalettával tudjuk Partnereinket kiszolgálni.
A szekcionált kapuk esetében ezen is túllépve egyedi mintázat is rendelhető, legyen szó különböző színű lamellákról, vagy a kapu teljes felületén megjelenő fotóról.
A vagyonvédelmi rácsok esetében a legigényesebb helyek által támasztott követelményeknek is eleget tudunk tenni, de akár egyedi perforációs mintával is rendelhetőek.

record SPEEDCORD

A record SPEEDCORD egy beltéri használatra tervezett gyorskapu, mely egyszerűen beszerelhető elválasztóelemként szolgál a raktár és az üzlethelyiség vagy két raktártér között.

record MINIROLL

A record MINIROLL egy automatikus redőnyrács, amely hatékony betörésvédelmet biztosít  ablakok, bejáratok és átjárók számára. A szabványos kialakítás jellemzői: acél lécek, RC2 védelmi osztály és a francia A2P szabvány megvalósítása. A record MINIROLL könnyen telepíthető, és mivel a meghajtó egység már teljesen a házba integrált, feltűnően javult a kezelés kényelme és a biztonsági szint.

automatic sliding door record

Kétségtelen, hogy az automata tolóajtók adják sikerünk alapját. Vevőink legtöbbje e típust keresi, mivel igen sokoldalú. Az alakíthatóság az üvegválasztékkal kezdődik, az ajtóprofilok és keretek felületkezelésének sokszínűségével folytatódik, mely az elegancia fókuszba állításának érdekében a keret nélküli ajtókig folytatódhat. E sokszínűség már az ajtó kiválasztásakor is igényli az Ön kreativitását!

Minden ajtónk rendelkezik menekülési útvonalra elhelyezéshez hatósági engedéllyel, de e területen is vannak speciális lehetőségek. A redundáns modell (RED) például két motort tartalmaz, két körös független vezérlés és egy spec. akkumulátor biztosítja a biztonsági működést áramszünet idején, míg a mechanikus energiatárolós verzió (CO48) a francia piacon kedvelt pániknyitó

Loading...