hu

Szállodák, Panziók

"Tegye vonzóvá és esztétikussá szállodájának, panziójának bejáratát"

record automata ajtók számos előnnyel bírnak a szálloda és panzió tulajdonosok számára is.

Külön-külön is komoly értéket képviselnek, együttes előnyeik azonban mind anyagi, mind üzleti szempontból kiemelt fontosságúak lehetnek. Felsorolunk néhányat az előnyökből. Ezek közül eldöntheti, hogy melyiket szeretné élvezni, s melyiknél gondolja úgy, hogy az nem lényeges az Ön üzlete szempontjából.

TRANSZPARENCIA

Gondolta volna, hogy a bejárat - mindösszesen a kialakításától függően - lehet vendégcsalogató, vagy éppen riasztó is? A record automata ajtói azáltal teszik vonzóvá az Ön szállodáját, panzióját, hogy teljes felületükön szabad betekintést engednek a helyiség miliőjébe. A hatalmas üvegfelületekkel ellátott ajtók ha kell, akkor csillogó-, ha kell, akkor szolid eleganciát tudnak sugallni a belépő vendégek számára.

SOKOLDALÚSÁG

Ajtóinkhoz hasonlóan szolgáltatásaink is igen sokoldalúak, annak érdekében, hogy intézményre szabott ajánlatokkal segíthessük a beruházót. Az egyéni igényekre szabott ajtó kiválasztását követően vállaljuk az ajtó mellett és fölött esetleg szükséges portálszerkezet elkészítését, sőt, akár a kulcsrakész kivitelezést is! Mindig gyorsan reagálunk, s kollégáink hozzáállása sem hétköznapi. Ezek az előnyök mindig elérhetőek, így megbízóink számára a record név garancia a minőségre.

BIZTONSÁG

Mivel minden record ajtó biztonsági üveggel készül - az alapvető védelem automatikusan adott. Természetesen a biztonság az üvegválasztással, utólagos láthatatlan fóliázással tovább fokozható, s éppúgy elérhető a fokozott UV-állóság is, ami az épületen belüli anyagok fáradását gátolhatja meg. Ha pedig padlósínt is kér az ajtóhoz, akkor a klasszikus - befeszítéses betörések szinte teljes egészében meggátolhatók - járulékos eredményként pedig az ajtó alatti működési hézag is eltűntethető.

SZABÁLYOZOTT NYITÁS

Egy szálloda vagy panzió tulajdonosnak a helyiség bejáratnák kialakításakor szem előtt kell tartania a vendégek komfortérzetének mielőbbi kialakítását, melyet a RECORD automata ajtók alkalmazásával - az ajtón áthaladók kényelmének biztosításával egy időben - messzemenőkig biztosíthatunk. Ez nem csak a vendégtérben, de a pincérajtóknál is igaz. A gyorsan mozgó ajtók a felszolgálók számára különleges kényelemmel szolgálhatnak, s emellett a szagoknak a konyhából a vendégtérbe jutását is hatékonyan gátolják meg.

automatic sliding door record

Kétségtelen, hogy az automata tolóajtók adják sikerünk alapját. Vevőink legtöbbje e típust keresi, mivel igen sokoldalú. Az alakíthatóság az üvegválasztékkal kezdődik, az ajtóprofilok és keretek felületkezelésének sokszínűségével folytatódik, mely az elegancia fókuszba állításának érdekében a keret nélküli ajtókig folytatódhat. E sokszínűség már az ajtó kiválasztásakor is igényli az Ön kreativitását!

Minden ajtónk rendelkezik menekülési útvonalra elhelyezéshez hatósági engedéllyel, de e területen is vannak speciális lehetőségek. A redundáns modell (RED) például két motort tartalmaz, két körös független vezérlés és egy spec. akkumulátor biztosítja a biztonsági működést áramszünet idején, míg a mechanikus energiatárolós verzió (CO48) a francia piacon kedvelt pániknyitó

record PST 20

Eredeti, szokatlan látványosságot kínáló bejárat. A 90° és 180° közötti szög tetszőlegesen választható meg, befelé, kifelé egyaránt elhelyezhető. A tompaszögek miatt gyakran használják ezt a fajta ajtót nagy sugarú, íves tolóajtók helyett, mivel ára annál sokkal kedvezőbb.

record RST 20

Íves, félköríves tolóajtók

Kör alakú és íves tolóajtóink kiválóan alkalmasak arra, hogy homlokzatok stílusalkotó elemei legyenek. A forgóajtóhoz hasonló formájuk egyedülálló eleganciát biztosítanak, azonban szerkezetileg kevésbé összetettek, így rendkívül jól variálható kialakítási lehetőségeket biztosítanak, melyhez a forgóajtókhoz képest kedvezőbb ár is párosul. Az ajtó tetszőleges sugárban rendelhető, s befelé és kifelé is lehetővé teszi az ív kialakítását.

automatic sliding door record

A record THERMCORD egy automata lineáris ajtórendszer, mely termikusan elválasztott keretprofilja révén hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Egy arra tervezett szigetelő üveggel összekapcsolva az ift Rosenheim 1,4 W / m2 K értéket elérhető hőátadási tényezőt (UD) állapított meg a szokványos piaci ajtómérethez viszonyítva. A THERMCORD bel- vagy kültéri ajtóként olyan helyeken használható, ahol – akár csak átmenetileg is – nagy a hőmérséklet-különbség.

record DFA 127 INVERSE

A record DFA 127 IN lehetővé teszi az ajtók tápellátás nélküli biztonságos és megbízható nyitását is. A motorral végzett zárási ciklus során a nyitáshoz szükséges energiát egy rugó mechanikusan eltárolja. Ha füst töltené meg az épületet, a független hő- és füstelvezető (RWA) rendszer átveszi az irányítást, és az IN típus megbízhatóan kinyílik még áramkimaradás esetén is. Az ajtó így megfelelővé válik arra, hogy friss levegőt engedjen az épületbe, illetve szabad utat adjon a füstnek és a hőnek.

record FTA 20 – automatic folding doors

A harmonika ajtók egész más elven működnek, mint az automata ajtók általában. Nincsenek széttolódó ajtószárnyak, nincs jobb - és baloldalon helyigénye. Mivel a szabad nyílás 4 ajtólappal van lefedve, így a csuklós mozgásnak köszönhetően az ajtó síkjából minimális mértékben kilógva foglalnak helyet a nyitott állapotban lévő ajtólapok. Minden olyan helyre javasolt, ahol 2 szárnyú automata nyíló ajtót (lengőajtót) terveztek, mivel azokkal összehasonlítva mind árban, mind praktikumban, mind élettartamban jobb értékeket mutatnak.

Loading...