hu

Fokozottan ellenőrzött beléptetés

Hatékony látogató menedzsment

Számos helyzetben szükség van a személy-, és járműforgalom ellenőrzésére, melyek során a – felügyeletért felelős szervezet számára - biztonsági előírások betartása az elsődleges szempont. Számunkra azonban a legfontosabb, hogy termékeink a biztonsági követelmények betartása mellett is megbízhatóan, kényelmesen, gyorsan, higiénikusan működjenek. Számos automatizált megoldást fejlesztettünk ki annak érdekében, hogy a legkülönbözőbb biztonsági fokozatok által megkövetelt feltételeknek a leginkább megfelelő megoldást tudjuk javasolni Partnereinknek. Ilyenek például a biztonsági zárak, biztonsági tolóajtók, forgóajtók, korlátok, szekcionált kapuk, gyorskapuk, redőnyrácsok.

Jó példa erre egy repülőtér, ahol a több különböző zónákra osztott terekbe csak előre meghatározott jogosultsággal lehet belépni. Az engedélyek kiállításakor különbséget kell tenni az utasok, az alkalmazottak, a beszállítók és a látogatók között is, hogy csak a főbb csoportokat említsük.

Átjáró zsilip

A record FlipFlow termékei a látogatók, ill. a személyzet áthaladásának automatikus szabályozására szolgálnak repülőtereken és egyéb, ellenőrzés szempontjából hasonlóan  érzékeny területeken. Ezek az egyirányú átjáró rendszerek általában egymás mögött és csak egy menetirányban használhatók. A record FlipFlow ajtói megakadályozzák, hogy ellenőrzés nélkül jusson bármely személy a közösségi területről a biztonsági zónába, valamint típustól függően akár a bent hagyott tárgyak érzékelése is lehetővé válik. Az intelligens érzékelő rendszer felismeri, ha valaki visszafelé kíván menni a FlipFlow-ban. Ilyenkor az riaszt és lezárja a menetiránnyal ellentétesen nyíló ajtókat, vasalatokat.

Biztonság és Felügyelet

Az R 62-es biztonsági zsiliprendszer kialakítása során, a már említett FlipFlow rendszer esetében jól bevált alapokra építkeztünk. A fejlesztés során figyelembe vettük a modern építészet által diktált irányvonalat, a hatékony és biztonságos automatikus ellenőrzést, és a költséghatékony üzemeltetést.
Az eredmény egy olyan, a record termékcsaládba szorosan illeszkedő rendszer, melyet a jelenlegi csúcstechnológia és a már jól bevált technikai elemek ötvözése alkalmassá teszik olyan fokozottan védett területek elválasztására, mint pl. bankok; repülőterek; vagy védett épületek.

A record R 62 moduláris felépítése lehetővé teszi a testre szabható biztonsági eszközök alkalmazást. Lehet akár egyszerűen zsiliprendszerben alkalmazni, de felszerelhető a legkisebb fizikai kontaktusra érzékeny taposószőnyeggel, és akár 3D-s megfigyelő kamerával is. Az utóbbi két eszköz lehetetlenné teszi, hogy egyszerre kettő, vagy több személy tartózkodjon bent a zsiliprendszerben, valamint kamera képes érzékelni, ha valaki megkísérel mást a hátán „becipelni” a védett területre.

      

 

A kiemelkedően magas forgalom miatt szintén kiemelt fontosságot kap a már említett biztonság, kényelem, gyorsaság, higiénia mellett egy vészhelyzet esetén a jogszabályokban meghatározott módon és időben történő kiürítés biztosítása. Mindezt természetesen megbízható és költséghatékony módon.
Ezek alapján elmondható, hogy bár a fő cél az ellenőrzött kereteken belül végzett beléptetés, sok olyan szempontot is figyelembe kell venni, melyek mellett nem lehet – érdemes – elmenni. A record termékpalettáján valamennyi elvárásnak megfelelő termék megtalálható, melyekben a közös tulajdonság: a svájci minőség.

record R 62

A record R 62 biztonsági zsiliprendszer egy sor, egymásra épülő biztonsági ellenőrző rendszer alkalmazásával hatékonyan választja el egymástól a kritikus ellenőrzési ponton áthaladókat annak érdekében, hogy csak egyesével történő ellenőrzést követően tudjon bárki belépni olyan kiemelten védett, elszeparált területre, mint pl.: bankok, repülőterek, stb.

record FlipFlow WIDE

A record FlipFlow magas szintű biztonságot nyújt az alkalmazások széles körében. A felhasználóbarát, egyirányú forgalmú biztonsági rendszer nagy átmenő forgalmat képes kiszolgálni anélkül, hogy veszélyeztetné az ellenőrzött beléptetést.

record FlipFlow SINGLE

A record FlipFlow magas szintű biztonságot nyújt széles alkalmazási körben. A felhasználóbarát, egyirányú forgalmú biztonsági rendszer nagy átmenő forgalmat képes kezelni anélkül, hogy veszélyeztetné az ellenőrzött beléptetést.

record FlipFlow TWIN

A record FlipFlow magas szintű biztonságot nyújt széles alkalmazási körben. A felhasználóbarát, egyirányú forgalmú biztonsági rendszer nagy átmenő forgalmat biztosít anélkül, hogy veszélyeztetné az ellenőrzött beléptetést.

Loading...