hu

Íves tolóajtók

A kör alakú és íves tolóajtók minden homlokzatnak stílusos jelleget kölcsönöznek, tagadhatatlanul a legvonzóbb megoldás ott, ahol a stílus és az elegancia a mérvadó. A forgóajtókhoz hasonló páratlan eleganciát biztosítanak, azzal ellentétben azonban kevésbé összetettek és rugalmasabban alakítható megoldások. Tetszőleges sugárban rendelhetőek, s befelé, vagy kifelé is ívelhetőek.

record RST 20

Íves, félköríves tolóajtók

Kör alakú és íves tolóajtóink kiválóan alkalmasak arra, hogy homlokzatok stílusalkotó elemei legyenek. A forgóajtóhoz hasonló formájuk egyedülálló eleganciát biztosítanak, azonban szerkezetileg kevésbé összetettek, így rendkívül jól variálható kialakítási lehetőségeket biztosítanak, melyhez a forgóajtókhoz képest kedvezőbb ár is párosul. Az ajtó tetszőleges sugárban rendelhető, s befelé és kifelé is lehetővé teszi az ív kialakítását.

record S 16 SU

A padlóba süllyeszthető rendszereink az építészeknek nagyobb teret hagynak az elragadó kialakításra. Ezzel a fejlesztőink kihangsúlyozták azt a tényt, hogy ez a meghajtó egység nem egy hagyományos a sorozatból való, amelyet egyszerűen módosítanak, hanem egy olyan, amelynek egy specifikus alkalmazás igényeinek kell megfelelnie. Egy olyan igény, amely releváns nemcsak a funkcionális biztonság tekintetében, hanem minimálisra szorítja a kopást és a rendszeres karbantartás szükségességét hangsúlyozza.

Loading...