hu

Teleszkópos tolóajtók

Ahol a stílus, az első benyomás, a transzparencia számít, ott a megfelelő választást a record System 20 típusú automata tolóajtó jelenti. A teleszkópos kivitel a lineáris modellek családjában külön helyet foglal el, mert oldalanként 2, vagy akár 3 szárny is egymás elé tolódik el. A belső és külső ajtólapok speciális csatlakozása által a szárnyak különböző sebességgel mozognak, melynek köszönhetően nagy nyílásszélességek mellett is gyors, kényelmes áthaladást biztosít. Abban az esetben is a teleszkópos rendszer nyújt megoldást, amennyiben a nyílás mellett kevesebb hely áll rendelkezésre az ajtólapok eltolódásához. Közel fele, vagy akár harmad akkora hely is elegendő, mint a standard megoldás esetében, a tolóajtók valamennyi előnye megőrzése mellett.

record TSA 21

A record system 20 alapjaira épülő record STA 21-et a kisebb tömegű és közepes méretű ajtómegoldások elvárásaihoz igazítottuk. Mindkettőben ugyanaz a rendszer található, amely lehetővé teszi a vezérlés, az érzékelők és fali kezelőegység közötti interaktív információcserét.

Ugyan olyan figyelemfelkeltő és megbízható megoldás, mint a hagyományos tolóajtók, de működése és felépítése még annál is lenyűgözőbb a két-, vagy négyszárnyú teleszkópos kialakítás révén.  Összehasonlítva a hagyományos tolóajtókkal a teljes szerkezet helyigénye mintegy 30%-kal alacsonyabb, köszönhetően a keskenyebb ajtószárnyaknak, melyekkel különösen nagy szabad átjárási szélességet érhetünk el egészen maximum 4000 mm-ig. Az egy irányba nyíló, kétszárnyú ajtók esetében 2 x 80 kg, míg a mind a két irányba nyíló négyszárnyú ajtók esetében 4 x 50 kg a maximális súlyhatár.

record TSA 20

Ugyan olyan figyelemfelkeltő és megbízható megoldás, mint a hagyományos tolóajtók, de működése és felépítése még annál is lenyűgözőbb a két-, vagy négyszárnyú teleszkópos kialakítás révén.  Összehasonlítva a hagyományos tolóajtókkal a teljes szerkezet helyigénye mintegy 30%-kal alacsonyabb, köszönhetően a keskenyebb ajtószárnyaknak, melyekkel különösen nagy szabad átjárási szélességet érhetünk el egészen maximum 4000 mm-ig. Az egy irányba nyíló, kétszárnyú ajtók esetében 2 x 130 kg, míg a mind a két irányba nyíló négyszárnyú ajtók esetében 4 x 90 kg a maximális súlyhatár.

record TSA 22

Ugyan olyan figyelemfelkeltő és megbízható megoldás, mint a hagyományos tolóajtók, de működése és felépítése még annál is lenyűgözőbb a két-, vagy négyszárnyú teleszkópos kialakítás révén.  Összehasonlítva a hagyományos tolóajtókkal a teljes szerkezet helyigénye mintegy 30%-kal alacsonyabb, köszönhetően a keskenyebb ajtószárnyaknak, melyekkel különösen nagy szabad átjárási szélességet érhetünk el egészen maximum 4000 mm-ig. Az egy irányba nyíló, kétszárnyú ajtók esetében 2 x 170 kg, míg a mind a két irányba nyíló négyszárnyú ajtók esetében 4 x 130 kg a maximális súlyhatár.

Loading...